Det var inte alls längesedan som någon hos australiensiska Microsoft råkade avslöja att Dark Souls ingår om du förhandsbokar Dark Souls III till Xbox One. Nu har samma grej hänt, igen, och denna gången handlar det om Doom.

Tydligen bjuder Microsoft på de två första spelen i serien till Xbox One om du fläskar upp en bokning av Doom. Sidan på Xbox.com som avslöjade detta är borttagen men följande information fanns att finna:

"For a limited time, pre-order DOOM and receive DOOM I and DOOM II. The codes will be delivered to your Xbox message center in 7-10 days. You can redeem your codes on Xbox One or at xbox.com/redeemcode."

Ett officiellt uttalande lär komma inom kort.

Tack, GameSpot!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson