Vi har tidigare rapporterat om moddar som kommit till PC-versionen av Fallout 4, trots bristen på officiella verktyg för det här. Samtidigt står konsolversionerna vid sidlinjen och suktar efter löftet om att de också ska få vara med på kalaset för en gångs skull, och Bethesda verkar hålla vad de lovar.

hund

I en intervju med Tod Howard borta på Game Informer avslöjas det mer om vad vi kan förvänta oss kring spelets framtid.

I intervjun får vi reda på att verktygen antagligen kommer komma någon gång i april till PC, varpå de dyker upp till Xbox One en månad senare medan PS4 får vänta ännu en månad.

Som om inte det var nog så verkar det som om vi kommer att få ta del av ett Survival Mode som många tyckte om i New Vegas. Nu verkar det dock som om man experimenterar med fler möjligheter för att göra livet surt för din Vault Dweller. I intervjun svarar Tod Howard så här om spelläget:

"Vi implementerar saker som att du enbart kan spara när du sover. Du kan inte använda fast travel. Det finns många sjukdomar. Vi försöker oss på allt. Det är en annorlunda erfarenhet. Vi försöker inte göra det galet svårt. Det kommer vara svårt för att du gör många fler saker. Vi vill att stridssystemet ska kännas annorlunda så du inte längre är den bullet sponge som du är idag."

De nya DLC-paketen blev nyligen utannonserade och det första av 3 släpps redan i mars, varpå de resterande släpps med en månads mellanrum. Glöm inte heller att det nedsatta priset på Season pass går upp den 1 mars, så passa på medan det är billigare!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.