Nytt Pokémon kan komma i slutet av året

Pokémons 20-årsjubileum till ära?

Ett nytt Pokémon verkar vara på väg ifall vi ska tro på både rykten och budgetrapporteringar. Det är bland annat MetalDave som gjort kopplingen när han gått igenom den budgetrapporteringen som amerikanska nintendo visat upp. I slutet av året finns nämligen Pokémon 20th Anniversary game "Niji" med som release. Det är inte mycket att gå på utöver att order Niji betyder Rainbow på engelska.

Rent spontant känns det som om det här kan stämma, både när det handlar om releaseintervall samt att det är 20-årsjubileum för Pokémon i år. Huruvida vi kommer få se 100 nya små monster eller ej är inte sagt och vi kommer antagligen att ha mycket att se fram emot i informationsväg fram till dess.

Medan ni väntar så finns eventpokémonen Mew nu att hämta ut hos Toys R´Us och BR Leksaker här i sverige som en del av 20-årsjubileumet. Dessutom har vi Pokémon GO att se fram emot i år. Det är verkligen Pokémons år i år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading