Är du exalterad för ännu en mörk uppföljare av Dark Souls som är fylld av mysterium och misär? Då kommer den nya trailern från Bandai Namco inte göra dig besviken. Vi bjuds på den klassiska världen och så mycket mer med en besatt version av True Colours i spektakulär moll spelandes i bakgrunden.

Kolla för dig själv och få rysningar:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.