Ronda Rousey vill spela Samus Aran

UFC-mästaren vädjar till Nintendo.

Ronda Rousey är en av de mest populära UFC-utövarna. Bland annat fick hon pryda omslaget till UFC 2 som kom i höstas. Som många andra stora idrottare har hon också börjat spela in filmer, med roller i The Expendables 3 och Furious 7 som finaste meriter.

2

I en färsk intervju med Gamespot berättar hon nu att det vore en dröm att få spela Nintendos främsta kvinnliga hjältinna; Samus Aran:

"I've always wanted to be Samus. That would be badass. I love how people found out later that it was a hot chick on the inside. And then most of the day you're in a suit, so you can just hang out and eat donuts and be the star of Metroid. I hope they make a movie out of that."

Först och främst är det kul att höra att Rousey kan sin spelhistoria, för det andra vore hon faktiskt ett bra val för att spela Samus. Hon har fysiken, utseendet och då vi helst vill att Samus ska vara tystlåten kommer Rousey inte behöva ta fram sitt främsta skådespeleri, utan kan fokusera på att äta munkar. Skämt åsido vore det fantastiskt att se en tvättäkta blockbuster till Metroid-film. Varför inte Nintendo?

Vem tycker ni borde spela Samus Aran?

1
Kan Rousey spela Samus?
3
Åh Samus, du är det coolaste som existerar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading