Rockstar och 2K gjorde inte jättemycket väsen ifrån sig under 2015. I år ska det dock bli mer från giganterna, och de har nu gått ut med att de kommer lägga mycket krut på årets E3. Det är i en intervju med MCV som Strauss Zelnick avslöjar att 2K Games kommer medverka på E3 och att deras närvaro "will be there in a big way".

Vi vet sedan tidigare att Mafia 3 kommer släppas i år och även Battleborn. Men mer ska det bli, tydligen. Vågar vi hoppas på ett potentiellt Red Dead Redemption 2?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.