Vad säljer Xür i helgen (26-28 feb)

You can't handle the truth!

En del har er har kanske fått en 320 ghost levererad till er Postmaster tillslut, i alla fall om ni deltog i Crimson Doubles evenemanget för några veckor sedan och spelade sju matcher. Jag tog själv emot en chokladig variant med intellect och strength. Tackar och tar emot även om jag hade en 320 raidghost sedan innan. Vad fick ni för något?

Bungie släppte även deras Weekly Update igår som innehöll noll procent nyheter och 100 procent löften om att prata om nyheter, inte så mycket att orda om kanske. Vi tar Xür för veckan istället:

Ruin Wings

Grymma PvE-vantar för din titan som ger dig tillräckligt mycket heavy ammo drops för att göra dig livsfarlig i strikes. Älskar dessa, köp!

Mask of the Third Man

Hunter-hjälm som gör att din arc blade tar mindre energi. Helt klart användningsbart i PvP för alla blade dancers.

Light Beyond Nemesis

Min primära Trials exotic, låter dig återuppliva dina kamrater snabbare. Har räddat mig och mitt team många gånger under elimination och doubles. Kanske inte så användbart i så många andra situationer dock.

Truth

En av de bästa raketgevären post-Gjallarhorn. Söker väldigt aggressivt sitt mål. Alltid bra i PvP även om den kanske inte är tillräckligt bra för att sno åt sig en exotic weapon-plats.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading