Rykte: Battlefield 5 utspelar sig under första världskriget

Skyttegravskrig.

Sjävlklart kommer det släppas ett nytt Battlefield i år. Vad vi inte vet är när, var och hur - och i vilken tidsålder det kommer utspela sig. Men nu kanske vi fått svar på det.

För nu har den tyska återförsäljaren World of Games kanske läckt just det. Igår gick det nämligen att läsa att Battlefield 5 släpps den 26 oktober till PC, Xbox One och PS4. Och det utspelar sig under första världskriget:

1

Hemsidan har nu tagit bort det sistnämnda - så antigen har de själva upptäckt att det var ett misstag eller så har EA eller Dice varit på dem. Endast framtiden kan utvisa om det stämmer eller inte, men vi håller tummarna: Första världskriget är trots allt ett krig vi allt för sällan ser i spel.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading