Tidigt i december förra året berättade vi om Dontnod Entertainments hopp från tidsmanipulering i Life is Strange till vampyrer och farsot i kommande Vampyr. Det rör sig om ett actionrollspel i 1918-talets London där spelaren varvar sin törst för blod med att försöka förstå sitt tillstånd som nybliven vampyr. I länken ovan finns den information vi har om spelet hittills och det är helt klart mycket intressant.

Vi är till synes ännu långt borta från att se gameplay från Vampyr, men spelet har idag fått nya, atmosfäriska bilder som visar upp mer av mörka, nedgångna London. Varsågoda.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.