Ett dedikerat Fallout-fan har snickrat ihop ett arkadkabinett vi alla kan uppskatta och älska.

Vault-Tec Radiation King Arcade System, som den kallas, skapades av bröderna Joseph och Richard Houff. Den är blå och pryds av Vault-Tec och Vault Boy- ingraveringar. Resultatet är störtcoolt.

Kabinettet har fått välförtjänt uppmärksamhet på Bethesda-bloggen och inuti maskinen finns en Raspberry Pi 2 och en Xbox 360. Den har en fighting-sticka och sex knappar, som förväntat.

En av bröderna - Joseph - har bekräftat på Twitter att detta inte är hans första projekt. Han har de facto gjort liknande prylar till vänner och familj. Här är den:

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.