Gamestop råkar göra reklam för Titanfall 2

Men... det är ju inte utannonserat?

Ja, vi vet ju faktiskt att Titanfall 2 är under utveckling, det har bara inte blivit officiellt utannonserat. Utvecklarna har bland annat öppet pratat om spelet, och det är spikat att samlarfigurer släpps.

Nu har spelbutiken Gamestop börjat göra reklam för spelet där de helt enkelt lagt upp titeln för förhandsbokning via deras butiker. Bild på rasket ser du nedan. Kanske innebär detta att utannonsering är runt hörnet? Håll tummarna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading