I fredags gick Master of Orion upp på Steam via early access och utgivarna WG Labs följer nu upp detta med en utvecklarvideo kring arbetet bakom spelet. Nyckelmedlemmar hos utvecklarna NGD Studios har här tagit sig tiden att berätta om ansvaret att starta om Master of Orion-serien i modern tappning, om spelets AI och de distinkta karaktärerna hos varje ras.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson