Såg du fram emot den nya och sista delen av Natha Drakes aningen explosiva äventyr? Som vi alla då. Men som med alla spelföretag överallt har även Naughty Dog problem med deadlines, och Uncharted 4: A Thief's End har nu skjutits upp ytterligare 2 veckor framåt i tiden. Releasedatumet har nu officiellt flytats fram till den 10e Maj 2016 enligt Playstation-bloggen, och blir med detta deras tredje framflyttning av det efterlängtande tillskottet.

Lite besvikelse kan inte undvikas, men samtidigt lovar Naughty Dog i sitt uttalande att A Thief's End ser och är ett fenomenalt bra spel. Jag håller dem till deras ord, och förväntningarna är nu två veckor högre upp än de var igår.

-system-headline

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.