Här är lanseringstrailern för hett efterlängtade the Division

Domedag och explosioner. Precis vad en trailer ska innehålla

Efter att rekord slagits i flest spelare i en beta den här generationen så har nog Ubisoft blivit mer än självsäkra på att the Division kommer leverera mer kosing än de kan drömma om, och de kan nog drömma om väldigt höga summor. Sanningen är att the Division har fått samma drev och täckning på internet som Destiny hade innan release. Det bådar med andra ord gott för både fansen som vill ha ett stort community och för utvecklarnas plånböcker.

När det nu börjar närma sig lansering av spelet så kommer nu den officiella lanseringstrailern som vi väljer att visa här för er njutnings skull. Trailern verkar säga en aning mer om storyn, men innehåller annars mest spektakulära scener för att fånga vårt intresse. Trailern är med andra ord asball. Kolla in nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading