Hideo Kojima kommer att besöka Malmö

För Nordic Game 16

Den 18 till 20 maj är det dags för Nordic Game 16 i Malmö. Detta året blir lite speciellt då demonproducenten och tillika skaparen bakom Metal Gear Solid - Hideo Kojima - kommer på besök. Så här skriver NG på sin hemsida:

"It's with immense pleasure and excitement that we announce Hideo Kojima's participation at this year's Nordic Game conference. While there's no need to introduce one of the most significant game creators of all time, and the force behind such stellar works as the Metal Gear Solid series, it's worth mentioning that Kojima-san was recently inducted into the AIAS Hall of Fame at the DICE Awards in Las Vegas, the game industry's equivalent of "the Oscars"."

Hideo Kojima kommer att kliva upp på scenen torsdag den 19 maj för en Q&A-session med publiken. Moderator blir Thomas Puha, före detta chefredaktör på finska spelmagasinet Pelaaja. Han jobbar numera med Remedy och Quantum Break.

För de som har frågor till Hideo Kojima - skicka era frågor hit.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading