Nästa PS4-uppdatering innehåller efterlängtade funktioner

Vi väntar dock fortfarande på en namnbytesfunktion Sony.

1

PS4:an kommer snart kunna använda remote play till PC och Mac. Det är en i raden av funktioner som kommer i den kommande PS4-uppdateringen.

Utöver det så kommer vi få ta del av en rad redan utannonserade funktioner, men fler kommer att utannonseras innan mjukvaran släpps. När den kommer att släppas vet vi tyvärr inte än, men nedan finner du redan utannonserade funktioner:

  • Notifikationer när vänner kommer online: För de som vill stalka sina kompisar lite extra, eller helt enkelt bara vill veta när ens vänner kommer online så man kan spela ihop.
  • Visas som offline: För de som inte vill att ens vänner ska kunna stalka dem, eller för de som helt enkelt vill starta sin PS4 i offline-läge. Ibland vill man bara spela i lugn och ro utan att grannens barn frågar vad man gör eller om man vill lira CoD.
  • Event-kalender: Ifall du också har vänner som glömmer bort att det är raiddag i Destiny så förstår du varför det här är nödvändigt. Som en liten extra fräck funktion så kan du ställa in så alla som registrerat sig för eventet automatiskt hamnar i en grupp när det är dags för att spela.
  • Spela ihop-funktion: Gör det lättare att spela ihop med dina vänner. Du kan nu se vad dina vänner spelar i er grupp och med ett enkelt knapptryck hoppa in i deras spel.
  • Dailymotion: Sony fortsätter utöka sin möjlighet till att streama från PS4:an. Nu är det Dailymotion som läggs till som alternativ.

Tyvärr ingen namnbytesfunktion.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading