Metal Gear Online-expansionen "Cloaked in Silence" kommer att släppas den 15 mars. Detta låter Konami meddela.

Cloaked in Silence innehåller bland annat tre nya banor, stöd för "appeal"-paket och så klart - Quiets unika skills. Tillägget kommer att kosta $4 medan kommande "appeal"-paket går lös för $2 styck. En gratis uppdatering kommer att leverera Sabotage-läge samma dag.

Och det tar inte slut där. Den 17 april kommer ett helt nytt läge lanseras. Det kallas Survival och i detta kommer lag av spelare att tävla för att vinna mot varandra.

1

Tack, VG247

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson