Dagens galnaste: VD för Square Enix spöar VD för Sony Japan

Het duell i Call of Duty: Black Ops 3!

Det här är dagens galnaste: Presidenten över Sony Computer Entertainment Japan, Atsushi Morita utmanade för några veckor sedan Square Enixs VD Yosuke Matsuda i en blodig kamp vem som egentligen är bäst på Call of Duty: Black Ops III. Morita utamnade Matsuda via en officiell video på Playstation Japans YouTube-kanal den 19:e februari som du kan se nedan:

Om du inte kan japanska eller bara vill se hur det gick när de båda presidenterna gjorde upp kolla nedan:

I slutändan vann Square Enix flest rundor. Det som gör det hela lite extra kittlande är att det faktiskt var Square Enix som en gång i tiden publicerade Call of Duty: Black Ops-serien i Japan, men nu tagits över av Sony Computer Entertainment Japan. Så ett extra grattis till Matsuda som iallfall fick vinna denna duellen!

Tack, Anime News Network!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading