Att Epic Games, utvecklarna av de populära spelserierna Unreal och Gears of War, vill pröva lyckan i den allt mer populära MOBA-genren vet säkert redan de flesta. Nu har vi dock fått reda på att spelet släpps i early access den 18 mars.

Paragon är en tredjepersonsskjutare som fokuserar på taktiska strider där vi spelar som olika hjältar med unika förmågor. I ett utlåtande på Playstations blogg står det, förutom nyheten om spelets early access-släpp, att alla dessa hjältar kommer att vara gratis för oss spelare. Epic vill inte att vi ska behöva betala för att vinna (pay-to-win) utan framsteg görs endast genom att spela mycket. Däremot kommer vi att kunna köpa kosmetiska saker såsom skins och emotes.

Olika kort finns också med i Paragon vilka används till att skräddarsy våra förmågor. Dessa erhålls allteftersom vi spelar.

Om du väljer att vara med i Early Access Season, som de kallar det, kommer du att få tillgång till nya hjältar var tredje vecka, community-evenemang samt dagliga och veckobaserade belöningar.

Founder's Pack kommer att kosta 19,99 euro och ger dig tillgång till spelet, skins, boosts och annat upplåsningsbart innehåll. Challenger Pack kommer att gå för 59,99 euro och Master Pack för 99,99, och dessa ger dig mycket mer av det goda samt ett Founder's Pack att ge bort till en vän. Mer detaljer om de olika varianterna väntas komma.

Den 14 mars blir det möjligt att köpa early access-versionen och spelet blir alltså spelbart den 18 mars. Om du heller vill spara på dina pengar kan du vänta tills sommaren då en öppen beta kickar igång.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Petter Hansson Frank

Petter Hansson Frank

Esport-redaktör

Trots uppväxten som bondpojk i en av Jämtlands avkrokar lyckades Petter tidigt intressera sig för spel i alla dess former. I dagsläget får dock nästan allt annat stryka på foten för Dota 2, ett spel som Petter borde vara proffs i vid det här laget.

Fler artiklar av Petter Hansson Frank