Under gårdagens Nintendo Direct fick vi i Europa veta att vi snart får lägga labbarna på en ny 3DS XL. En vacker sak med Fire Emblem-motiv som du kan se nedan:

2
Snygg men...

Men det är ingenting mot vad som erbjöds under den motsvarande japanska Nintendo Direct. Där fick vi reda på att Nintendo kommer släppa en ultrasnygg Super Famicom-inspirerad 3DS-maskin. Kolla nedan och prova sen om du kan slita ögonen ifrån den:

1
...inte i närheten av den här skönheten.

Snyggaste spelmaskinen någonsin? Jag tror banne mig det - original SNES medräknat - men kommer den till oss i Europa? Då vi faktiskt hade samma design på våra SNES som japanerna så kanske kanske, men nej tyvärr är det inte alls troligt. Nått måste de ju få ha exklusivt i Japan antar jag.

Källa.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.