DOOMs omslag är ganska fult. Det är mer generiskt än föregångarnas och därför är det med lättnad som vi faktiskt kommer få ett alternativt omslag.

Det andra omslaget, som fås fram genom att helt enkelt vända på pappret i fodralet, behöver Bethesda dock hjälp med. På Twitter har företaget nämligen frågat communityn om vilket de föredrar. Du kan själv vara med och rösta:

Och här finns de olika alternativen. Synd bara att ingen av dessa är ordinarie:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson