Vad säljer Xür i helgen (4-6 mars)

Köp pistolen för alla respektabla Guardians.

De senaste månaderna har Destiny i princip enbart varit PvP för mig - Trials of Osiris, lite Iron Banner och en och annan Daily Crucible. Och det är kanske inte så märkligt när man kört Kings Fall uppåt 30 gånger redan och inget nytt PvE har släppts. Det är därför det varit en så märklig känsla när jag nyligen tagit en helt ny karaktär på Xbox One (kör vanligtvis Playstation 4) genom hela Legendary Edition-innehållet, det vill säga vanilla-kampanjen och alla expansioner. Det är på alla sätt och vis ett helt annat spel än det jag spelade i september 2014, och med en enorm mängd innehåll.

Vilket i och för sig mest får mig att sakna nytt PvE-innehåll för mina end game-karaktärer desto mer. Och kanske ifrågasätta sundheten i min relation till Destiny... Hur som helst, Xür är här igen och har med sig lite roliga saker faktiskt!

Mk. 44 Stand Asides

Stövlar till din titan som framför allt hjälper dig som gärna springer runt med shoulder charge. Nu räcker din shoulder charge längre och du kan vända dig lite tajtare när du har den laddad. Kan helt klart vara användningsbart, men kanske mest som en rolig grej i en vanlig Crucible-match.

Graviton Forfeit

Den här hjälmen för din hunter ser väldigt cool ut och ger dig shadowstep gratis vilket gör att du kan välja en annan Nightstalker-perk som komplettering. Shadowstep är otroligt användningsbart om du kan använda det på rätt sätt i PvP.

Nothing Manacles

Var faktiskt lite nykär i de här vantarna till min warlock när de kom första gången, ger dig tracking på dina scatter grenades och tyckte för en sekund att det var helt OP. Det visades sig inte riktigt vara sant, men de är helt klart värda att plocka upp även om trackingen har nerfats aningen i senaste patchen.

Hawkmoon

En klassiker i Destiny-världen, en av de mest ikoniska pistolerna i spelet. Tiden har dock inte varit vänlig mot Hawkmoon, den har nerfats i olika omgångar och är kanske inte vad den en gång var. Framför allt har den otroligt lite ammo både i pistolen och i reserv, men som standardvapen funkar den utmärkt i både PvE och PvP. Bör finnas i inventory hos alla respektabla Guardians.

Ok det var allt, trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading