Gears of War 4-arbetet verkar fortskrida helt enligt planerna. The Coalition, som nu står för utvecklingen av serien, visade nämligen nyligen upp äventyret för Xbox-divisionens marknadsansvarig Aaron Greenberg och han verkar vara mer än nöjd.

I en tweet som du kan se nedan skrev han att han sinne "exploderade" vid synen av spelet och han försäkrade att spelet är i "mycket goda händer".

Han avslutade tweeten med #BETAUPNEXT vilket tyder på att en betaversionen inte bör ligga allt för långt borta.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.