Vi verkar ha ett datum för när Blizzards kommande lir Overwatch släpps. I alla fall om vi ska tro en reklamannons på amerikanska IGN som numera tagits ner. Som tur är tog en av användarna en skärmdump så vi kan se datumet: den 24 maj.

ow1

På annonsen står det också skrivet att om du förhandsbokar så får du tillgång lite tidigare: den 3 maj. Det är alltså samma datum som Gearbox konkurrent Battleborn släpps.

Är du taggad på Overwatch eller skippar du Blizzards kommande storspel?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.