Det har varit tyst om Rebellion sedan den blodiga zombieskjutaren Zombie Army Trilogy lanserades för exakt ett år sedan. Men idag utannonserande utvecklarna del fyra i sin populära Sniper Elite-serien.

Fyran ska vara en direkt uppföljning till del tre och krigsplatsen har rört sig från Afrika till Italien och banorna ska vara större än serien bjudit på hittills. Vid sidan av kampanjen ska det också finnas co-op och multiplayer.

Sniper Elite 4 är tänkt att släppas i år

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

P-A Knutsson

P-A Knutsson

Skribent

Sedan P-A kidnappade sin brors Nintendo 8-bit i slutet av 80-talet har han varit fast i spelens värld. Idag står alla nya konsoler vid tv-apparaten och de flesta äldre konsoler är redo att kopplas in när retrosuget blir för stort. P-A tycker om de flesta spelgenrer, men har svårt för fotboll och meningslösa Free to play-titlar.