Två DLC-paket till the Division blir tidsexklusiva för Xbox One

Det smutsiga kriget för tidsexklusivitet hos tredjepartsutvecklare fortsätter

1

Microsoft och Sony fortsätter att leka kapplöpning och vifta med dollarsedlarna för att få de där extra tidsexklusiva dagarna till sina konsoler. Nu är det the Division-spelares tur att få känna av uppdelningen när Xbox One-ägarna är de som kan känna sig lyckligt lottade. Ubisoft meddelar nämligen att de två första DLC-paketen som kostar pengar kommer att komma till Xbox One 30 dagar innan de dyker upp på Sonys maskin.

De två DLC-paketen som det handlar om är Underground och Survival. Däremot så kommer sista expansionen, Last Stand, samt gratis-DLC att komma samtidigt till alla formaten.

Det här är egentligen skåpsmat om man jämför med Destiny som hade 1 år med innehåll till PS4 innan Xbox One-spelarna fick det, men en ack så tråkig utveckling som egentligen bara är dålig för spelarna.

Idag har alltså the Division släppts. Vår recension kommer upp vid ett senare tillfälle. Hur har er upplevelse varit hittills? Har ni hunnit prova än?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading