Gears of War 4 är som bekant påväg till Xbox One. Nu har Microsoft släppt en ny video med lite mer information om titeln, och i den får vi reda på att spelet utspelas 25 år efter föregångaren och att vi får stifta bekantskap med JD Fenix - son till Marcus Fenix.

Här är den:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.