1

Blizzard ger sig ut i hetluften och släpper ett lagbaserat FPS till PS4, Xbox One och PC. Igår skrev vi om ryktena till ett släppdatum som nu Blizzard själva ha gått ut med och det är den 24 maj som vi glatt kan börja skjuta våra vänner. Ryktet stämde med andra ord.

Blizzard låter även meddela att de kommer ha en öppen beta mellan den 5 och 9 maj. De som har förbokat spelet kommer att få tillgång till betan 2 dagar innan och dessutom ett skin för den spelbara klassen Widowmaker.

Spelet i fråga är extra intressant då Blizzard länge har använt sig av sina etablerade serier för att göra nya spel och att man nu, mer än 15 år senare, släpper ett nytt IP.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.