Att en ny Tomb Raider-film är på gång kan det inte vara många som har missat. Lara Croft á Angelina Jolie har av en hel värld setts som en förebild likt den starka och begåvade kvinnan hon är, inkluderat av undertecknad. Därför kom nyheten som en glad överraskning från klar himmel, och vad vi vill ha allra mest nu är vem som ska karaktärisera den multibegåvade kvinnan från Storbritannien.

Vi har redan fått nyheten om den nya regissören, norrmannen Roar Uthaug, och även ifall det inte är någon rollsättning har IGN fortfarande fått en del skvaller med honom. Tydligen kommer nya filmen bli en prolog till äventyren med inspiration tagen från Crystal Dynamics nya spel sedan 2013. Uthaug beskriver sig själv som ett stort fan av spelen sedan deras ursprungliga släpp från 1996, och säger sig beundra Crystal Dynamics nya skildring av Croft som den fortfarande starka men mer relaterbara unga kvinnan.

-system-headline

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.