Efter klagomål på att Battlefront känts ihåligt och tomt så verkar EA och Dice gjort allt de kunnat för att pumpa sina fans fulla med gratis innehåll. Nyligen kom det en annan gratis uppdatering, men nu verkar ännu en se dagens ljus innan det är dags för DLC-paketen du får punga upp för.

Vi verkar få bekanta os med Hutterna, alltså samma ras som Jabba the Hut, och ta oss an kontrakt för belöningar i form av nya vapen. Spana in här nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.