Inte ens en vecka har gått innan Ubisoft slår sig för bröstet och visar framgångarna med the Division. Företaget låter nämligen meddela att spelet satt försäljningsrekord inom företaget för flest sålda spel de första 24 timmarna. Dessutom slogs rekordet för flest sålda spel digitalt det första dygnet.

Riktigt hur bra det går i mängden sålda spel avslöjas inte. Det ser dock lovande ut med tanke på att Ubisoft själva verkar se the Division som företagets framtid. Grattis säger vi till dem då de uppenbarligen verkar ha valt rätt väg att gå.

Extra glada är nog svenska Massive Entertainment för det varma mottagande som spelet verkar ha fått.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.