Norrländska Piteå får sitt första e-sportscafé

Den norrbottniska kuststaden blir ännu en gång lite bättre.

I Piteå, den lilla kuststaden belägen mellan Umeå och Luleå, startas imorgon ett e-sportscafé. Det är på Kaleido i staden som portarna slås upp och mellan klockan 16 till 20 vankas turnering i både Hearthstone, FIFA och Street Fighter V. Detta rapporterar lokaltidningen Piteå-Tidningen.

"E-sport är skitjävla stort, men många har inte förstått det än. Det här kommer bli någonting som inte har funnits i Piteå innan", berättar Eli Holmgren som är ungdomskonsulent till Piteå-Tidningen.

Caféet kommer att stå öppet varje fredag ti tio veckor som ett test. Den kommande veckan kommer ägnas åt titlarna ovan. Och för den som är fikasugen kommer det under kvällarna att finnas sådant till försäljning.

För mer information, spana in Kaleidos hemsida

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading