Vad säljer Xür i helgen (11-13 mars)

Kan Xür slita dig från The Division i helgen?

Jag ska vara helt ärlig: jag kommer spela The Division hela helgen. Oklart om jag ens loggar in för den annars så obligatoriska helg-Trials de kommande dagarna. Men för er som ändå är sugna på ett besök i The Tower så väntar Xür på era strange coins med detta i ryggsäcken:

An Insurmountable Skullfort

Hjälm till titans som ger en extra melee charge, vilket är bra för bland annat force barrier eller overshield. Har helt klart en plats i både PvE och PvP, även om det inte är en essentiell exotic. Plus dock för Daft Punk-estetiken.

Achlyophage Symbiote

Min go to-exotic för huntern under hela year 1 vars huvudperk är ett extra golden gun skott. Samtidigt finns många andra roligare exotics nuförtiden, och gunslinger är kanske den tråkigaste av alla klasser just nu.

Heart of the Praxic Fire

Ger din warlock mer armor som sunsinger samt låter dig kasta lite fler granater under radiance (tror egentligen 1-2 fler än vanligtvis). Innan stormcaller kom in i bilden var det här det ultimata sättet att snabbt rensa ett rum på fiender, men när warlocks istället kunde bli Emperor Palpatine försvann den nischen hos sunsingern. Har ändå sina användningsområden både i PvE och PvP skulle jag hävda.

Ok det var allt! Nu tillbaks till ett post-pandemiskt Manhattan!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading