I nästa vecka är det dags för EA Sports UFC 2 - sportspelet där du kan ge dina vänner rejält med prygel. Och som vanligt har Conan O'Brien redan hunnit spela det, och visar upp i senaste avsnittet av Clueless Gamer hur värdelös han är på det.

Denna gången spelar O'Brien mot UFC-mästaren Conor McGregor som är vida överlägsen. Kolla in nedan där O'Briens custom-karaktär får rejält med smisk:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson