Den här modden förvandlar Stardew Valley till ett Pokémon-spel

Gotta catch'em all?

Stardew Valley heter spelet som klassas som en andlig uppföljare till Harvest Moon. Communityn har växt till sig rätt så rejält och med det kommer så klart moddar.

Just denna modden som vi rapporterar om idag förvandlar samtliga djur i spelet till Pokémon. Hunden, exempelvis, blir en Growlithe och kossan på bete görs om till en Milktank. Coolt som tusan, tycker vi.

Men det stannar så klart inte där. Även spelets "ondingar" har bytts ut mot Pokémon. Ett exempel är att alla fladdermöss bytts ut mot Zubat - alla Pokémonspelares hatmotståndare nummer ett.

Om du är sugen på att modda om spelet kan du plocka hem rasket denna vägen. Samlingen heter Pokédew Valley.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading