1

Nathalie Persson är en riktig zombiefantast och älskar allt som innefattar odöda, även det vi övriga på redaktionen klassar som rent skräp. Nathalie är även action-frälst och har, än idag, en poster uppspikad på väggen med en poserande Arnold Schwarzenegger iklädd endast höftskynke.

Och idag gör Nathalie sin första dag hos oss på Eurogamer. Vi hoppas att ni hälsar henne välkommen!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material