Så här ska Ubisoft straffa Rainbow Six: Siege-fuskare

Slå dem på fingrarna!

Fuskarna är ett stort problem i Ubisoft-skjutaren Rainbow Six: Siege. De har blivit så pass mycket trubbel att fransmännen nu fått nog och utökar därför insatsen för att stävja de som går otillåtna genvägar. Så här skriver de på det officiella forumet:

"In order to increase our efforts to counter cheating in Rainbow Six Siege, we will be expanding our criteria to identify potential cheaters, if identified as a potential cheater, that player will be immediately removed from the game and receive a temporary suspension."

Hur länge en avstängning kommer att pågå är fortfarande oklart.

Om du av någon anledning (!) missat Eurogamers recension så hittar du den här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading