Multiplayer-betan till Gears of War 4 sparkar igång den 18 april och det finns fortfarande chans att få vara med.

Alla som spelade Gears of War: Ultimate Edition på Xbox One eller Windows 10 kommer att få en tidig access till betan. Den tidiga tillgången pågår mellan 18 april och 25 april, därefter öppnar den upp för alla som är Xbox Live Gold-medlemmar. Betan avslutas den 1 maj.

1

Men! Det finns faktiskt en annan chans att komma med. Major Nelson skrev nämligen i sin blogg att:

"we're extending the timeframe for Gears of War: Ultimate Edition players to qualify for early access to the Gears of War 4 beta from March 1 to April 11. To qualify, just log on to Xbox Live and play Gears of War: Ultimate Edition on Xbox One or Windows 10 by 11 p.m. PDT, April 11."

Kör på!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.