Rudeism kommer från Nya Zeeland och är på ett viktigt uppdrag: Han vill ta sig från level 1 till level 100 i World of Warcraft. Det i sig är väl inte så speciellt, men vad som gör idén udda är hans verktyg.

Istället för mus och tangentbord använder han två dansmattor.

Det ser lika märkligt ut som det låter, men personligen tror jag att det är bra träning. Spela och träna. Vilken grej va?

För att få det att fungera har Rudeism spikat ett par regel. Han använder bland annat ingen text-chatt (för det går inte att skriva med dansmatta...) och "You are allowed only ONE macro, no more. That macro MUST be /dance."

Kolla själv. Debaklet är i full action nedan:

Watch live video from Rudeism on www.twitch.tv

Tack, Kotaku

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.