Som den enorma bräd- och kortspelsnörden jag är så är detta lika enormt som om Bloodborne 2 hade utannonserats. För på Twitter har Eric Lang, skaparen av fenomenala XCOM: The Board Game och A Game of Thrones: The Gard Game bekräftat att Bloodborne nu får ett officiellt kortspel.

"For those who follow me and have gotten to know my silly codenames for games-in-progress, this is Project Dream,".

"Bloodborne is indeed licensed. It is a simple but highly deep and interactive card game," la han till, och bekräftade även att det kommer släppas av Cool Mini or Not Games. Spelet kommer inte innehålla några slags figurer utan blir alltså ett rent kortspel.

"My goal with Bloodborne was to channel the intensity and frustration of the video game into a contest between players," berättar Lang, "Lots of death."

Varje runda ska ta cirka 30 minuter att spela, går ut på att döda monster och ta deras blod, och ska alltså vara både brutalt och svårt. Jag är såld!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg