Efter en sådan lång tystnad att vi börjat tro att Bungie gått och blivit eremiter så har de nu tagit bladet från munnen och börjat tala om den nya vår-uppdateringen som de lovat. Den 12 april kommer vi att få ta del av det nya innehållet och fram till dess kommer Bungie i vanlig ordning att visa upp lite i taget i sina twitch-streams.

För de som köpt the Taken King så kommer uppdateringen att vara gratis när den släpps enligt Bungie. Huruvida den kommer att kunna köpas eller om den enbart ingår med the Taken King framgår inte, men gissningsvis kommer du behöva köpa Taken King om du inte redan har det.

Bungie har redan innan lovat att vi kommer få ta del av nytt lightlevel-tak, nytt innehåll för de som spelar pve och ny utrustning att samla. Det vi inte vetat är att det verkar komma en ny strike vida namn Blighted Chalice. Exakt vad allt kommer innehålla framgår inte och jag vet en hel del människor som håller tummarna för en ny raid, däribland jag. För de som kör Crucible så lovas även de få sin del av kakan.

Tills vidare så får vi hålla oss till godo med den informationen som kommer ges under de närmaste onsdagarna av Bungie under deras streams. Deras twitch-konto hittar du här och så här ser deras streamschema ut:

Nya saker att göra: Onsdag 23 mars klockan 19.00

Nya saker du kan få: Onsdag 30 mars klockan 20.00

Snadlåde- och Crucible-uppdateringar: Onsdag 6 april klockan 20.00

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.