Vi har så sent som idag rapporterat om hur Bioshock: The Collection fått åldersmärkning i både Brasilien och Taiwan, och nu har en någorlunda högupplöst bild av självaste omslaget också letat sig ut på nätet.

Med hjälp av spelvärldens mest ikoniska fyr binder omslaget ihop havets Rapture med himlens Columbia, vilket sammanfattar de båda Bioshock-miljöerna på ett oerhört läckert sätt. Eller vad tycker du? Spana in omslaget här nedanför:

Bioshock The Collection-omslag

Tack Gamesradar

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).