Åtminstone om du förhandsbokar First Print Amiibo Pack-versionen av spelet på Nintendos EU-shop. Förutom First Print-lådan innehållandes Star Fox Zero (plus tillhörande plåtfodral) och en fysisk utgåva av Star Fox Guard innehåller paketet även två Star Fox-Amiibos (Falco och Fox), en keps med seriens logotyp och en... t-shirt.

Tröjan erbjuds även med den vanliga versionen av Star Fox Zero.

Vad säger ni läsare, bu eller bä?

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Percy Oropeza

Percy Oropeza

Skribent

Ung sydamerikansk spoling som alltför ofta drömmer om svunna tider, en tid då arkadspelen dominerade branschen. I arkadhallarna upptäckte Percy spelserier som Killer Instinct och Tekken, två spelserier han vördar än i dag. Han har även en förkärlek till våldsamma actionspel och har alltid med sig en bärbar konsol när han är ute på vift.