Red Dead Redemption 2 verkar vara på gång

Med undertiteln Legends of the West.

Rockstars Red Dead Redemption var på alla sätt det ultimata cowboy-spelet. Och år efter vi fick ta del av det magnifika äventyret väntar horder av spelare på en uppföljare, mig inkluderat. Men kanske vi inte behöver vänta så länge till.

För Fraghero har fått ett anonymt tips om att Rockstar just nu arbetar på en uppföljare med undertiteln Legends of the West. Spelet ska tydligen visas upp på E3 i sommar och släppas hösten 2017. Självklart får vi ta detta med en enorm skopa salt, men troligtvis arbetar de oavsett på Red Dead Redemption 2, efter ett citat från Strauss Zelnick, VDn för Take-Two:

"I pretty much know the ones that I can assure you are permanent. It's obvious that GTA is a permanent franchise as long as we keep delivering this incredible quality; it seems quite obvious that Red Dead is a permanent franchise, again with the same caveat, or Borderlands, for example, and NBA and others"

Take-Two, moderbolaget till Rockstar, kommer också dyka upp på E3 vilket osökt för in oss på att de har något stort att avslöja. En uppföljare till världens bästa cowboy-spel vore alltså helt logiskt. Vi håller tummarna!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Recension: Pro Cycling Manager 2016

Petter har lekt taktiker på Frankrikes landsvägar.

RekommenderatRecension: Lara Croft GO

Portabla Lara Croft är bästa Lara Croft.

EssentielltRecension: This War of Mine: The Little Ones

Barn kommer alltid vara barn, även i krig.

FeatureGrattis på födelsedagen, Game Boy!

25 år gammal! Motorcykel nästa, eller?

Andra saker på sidan...

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading