Vad säljer Xür i helgen (18-20 mars)

När ditt ex ringer mitt i natten.

Nytt innehåll till Destiny kommer i april! Det känns lite märkligt att följa nyheterna kring Destiny nu för tiden. Som ett ex som ringer mitt i natten när man ligger bredvid sin nya partner (vilket i den här liknelsen är The Division). Och visst är det så att när något nytt kommer i Destiny är jag tillbaka igen, knackandes på dörren och ber om mer.

Tills dess har vi alltid Xür, detta fenomen som signalerar helg. Idag har han med sig detta:

An Insurmountable Skullfort

Ok börjar kanske inte superkul eftersom det är samma hjälm Xür hade med sig förra veckan. Så här kommer ett copy and paste från vad jag skrev då: "Hjälm till titans som ger en extra melee charge, vilket är bra för bland annat force barrier eller overshield. Har helt klart en plats i både PvE och PvP, även om det inte är en essentiell exotic. Plus dock för Daft Punk-estetiken."

Radiant Dance Machines

De här skorna åt din hunter får dig att röra dig fortare när du siktar med vapnet på samma sätt som du gör med Mida Multi-tool. Inte så användbart i PvE, men kan absolut passa en sniper i PvP till exempel.

Obsidian Mind

har skrivit detta innan men det här var en av mina absoluta favoriter year 1 när jag körde Voidwalker. Om du bygger din karaktär rätt med olika perks för att få mer super energy kan du ha en Nova bomb klar varje minut. Även om Voidwalker inte är i samma position som under year 1 är det fortfarande en mycket effektiv underklass, och fortfarande den jag föredrar i strike playlist.

Zhalo Supercell

Vapnet den här gången är year 2-favoriten Zhalo Supercell, som helt enkelt är ett grymt vapen på alla sätt. Har snygg estetik, auto rifles är på en grym plats i metan just nu och funkar till både PvE och PvP. Kan skicka arc-blixtrar som länkas till andra fiender. KÖP!

Ok det var allt! Trevlig helg!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading