Nintendos första mobilspel Miitomo släpptes i Japan i torsdags. Lanseringen av titeln, som är en tjänst där företagets Mii-karaktärer introduceras, har blivit en enorm framgång.

Det har gått så pass bra (!) att appen seglat förbi både Facebook och Twitter i antalet nedladdningar. Detta rapporterar Japan Times. Det innebär också att appen gått förbi Line, som är Japans mest populära tjänst.

Heja Nintendo!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson