John Hanke, VD för Pokémon Go-utvecklaren Niantic, höll i en diskussion på SXSW Gaming i helgen om framtiden för AR (Augmented Reality). Kort därefter dök den här videon upp:

Utan att vi fått någon bekräftelse (eller officiell video) så är det här fortfarande en lös tråd. Men visst ser det intressant ut om det nu väl stämmer? Med tanke på att Pokémon Go börjar testas i Japan denna månaden tyder allt på att videon ovan är äkta.

Tack, Kotaku

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons