I den här Fallout 4-modden spelar du som Dogmeat

Ett jäkla hundliv.

Fallout 4 har många obskyra moddar (typ den här, den här eller varför inte den här?) och det finns verkligen inget slut på dem. Här kommer nästa.

Be The Dog - Playable Dogs, skapad av Abbalovesyou, låter dig spela som en hund. Antingen intar du rollen som prisbelönta Dogmeat eller så spelar du några av de andra hundarna du träffar på som fiender i Commonwealth.

Som hund har du två olika sätt att bitas på och två "power attacks" - en där du hoppar och hugger och en där du springer och hugger. Du kan plocka på dig vilka hundkompatibla föremål som helst, så länge de inte är markerade som "otillgängliga" för dig.

Dessutom har du kvar din Pip-Boy och du kan även rekrytera Dogmeat som kompanjon. Två hundar är ju bättre än en, liksom.

Här är videon:

Det finns dock ett par nackdelar. Pip-Boy, exempelvis, visas inte upp i första person och du behöver antingen återvända till mänsklig skepnad innan introsekvensen slutar eller ladda en sparfil utanför Vault 111 för att undvika crasher.

Här är ett par screens:

1
2
3

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Bethesda planerar att laga Fallout 4

En patch ligger i pipelinen

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading