Jag gissar på att ganska många där ute är taggade på Blizzards kommande stortitel Overwatch. Och det är förståeligt: Blizzard är jäkligt bra på att göra spel helt enkelt. Och för att lugna ner våra skakiga spelnerver släpper de nu en serie med animerade kortfilmer som utforskar karaktärerna i Overwatch.

Första delen heter Recall och handlar om gorillan Winston. Den är faktiskt rätt bra, så passa på att kika in den här:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.