Det här kan du göra i nya uppdateringen till Destiny

Mer Takens, mer att döda och mer loot. Väntan är snart över för många.

Då var det dags för Bungie att visa upp sin uppdatering till Destiny som de kallar för "den största uppdateringen sedan the Taken King", vilket egentligen inte säger speciellt mycket. Det de visat upp är även omgjort material från den minst omtyckta expansionen de gett ut, vilket dock inte betyder att den är dålig för det. Jag talar så klart om ett återbesök i the Reef och en omgjord version av Prison of Elders.

Nya versionen av Prison of Elders kommer med ett nytt light level-tak på 335, en ny strike samt en del story missions signerat Petra Venj och Varriks. Petras utmaning blir dock exklusiv för Playstation-användare och vi hoppas att den exklusiva delen i spelet suddas ut lagom til Destiny 2.

Nya versionen av Prison of Elders kommer att ligga på light level 260 samt en utmaningsdel på 335. Precis som innan så kommer du spela ihop med 2 andra spelare där ni tar er an nya utmaningar där bland annat Archon Priest gör ett kärt återbesök som Taken. Dessutom utlovas stora belöningar för de som spelar och det verkar "enklare" än någonsin att skaffa bra utrustning då du numera kan spela om utmaningen hur många gånger du vill och ändå få tillgång till alla belöningar. Tidigare har det varit en restriktion på en gång per vecka i Destinys aktiviteter.

För att förlänga spelbarheten har Bungie även valt att lägga till bounties hos House of Elders, men även en Elder Sigil som hämtat inspiration från Trials of Osiris där du i ditt Elder Sigil ackumulerar poäng genom hela veckan för att slutligen få tillgång till vapen och rustningar på light level 335. Bra belöningar med andra ord, och vi kanske slipper hoppas på ett primary weapon varje vecka från Oryx för att kunna uppgradera vår arsenal.

Guardians

Själva historien kommer att utspela sig efter att Oryx blivit dödad och striken kommer att handla om den nya mörka makten som försöker ta över Taken efter Oryx, en mäktig fiende vid namn Malaak. Malaak kommer att visa upp sin fula nuna i en strike nära dig.

See you starside den 12 april och glöm inte att hålla ögonen öppna här på sajten eller spana in Bungies streams som finns schemalagda här!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading